Sponsoring

Bij korfbalvereniging ADOS is iedereen welkom. ADOS is een gezonde vereniging mede door steun van de leden en bedrijven. Hierdoor blijft korfbal voor iedereen betaalbaar en mogelijk. Met deze inkomsten kunnen we extra (jeugd) activiteiten organiseren. Alle steun is welkom. Iedere sponsor is van harte welkom bij ADOS. Er zijn diverse mogelijkheden om ADOS te steunen en uw bedrijf meer bekendheid te geven.

Mogelijkheden

Voor leden en niet leden die ADOS extra willen steunen*:
• VriendenLoterij: Koop een lot en koppel deze aan ADOS
• Sponsorkliks: Koop via SponsorKliks bij webshops. Gebruik het ADOS-account
• Vriend van ADOS: Aanmelden bij ADOS

Voor bedrijven:
• Reclamebord
• Advertentie op de website
• Sponsor van een team: Shirts en/of trainingspakken en/of tassen
• Materiaal sponsor: Ballen, korven
• Toernooisponsor
• Activiteitsponsor


Bedrijventoernooi

Op het sportcomplex Lingeweg is naast een kunstgrasveld ook een beachveld en sporthal aanwezig met een gezellige kantine. Het complex is geschikt voor het organiseren van een (bedrijven) activiteit of toernooi. ADOS kan hierin faciliteren.
Interesse: Stuur een mail naar sponsorzakenados@gmail.com
*Voor leden en niet leden die ADOS extra willen steunen

Vriendenloterij
ADOS leden die een lot hebben van de VriendenLoterij kunnen ADOS steunen door het lot te “koppelen” aan ADOS. Dit kunt u doen door contact op te nemen met de Ledenservice van de VriendenLoterij 088 – 020 1020. Minimaal 40% van een lot gaat dan naar ADOS. Mocht u nog geen lot hebben en wilt u ADOS en vele goede doelen steunen, wordt dan lid. Zie www.vriendenloterij.nl.
Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar sponsorzakenados@gmail.com

SponsorKliks
Via deze app kunt u bij vele webwinkels producten kopen. ADOS is ook aangesloten bij Sponsorkliks. Elke aankoop die u doet via de links op onze Sponsorkliks pagina levert ADOS een (klein) bedrag op. Ook is er een app voor op uw mobiele telefoon.
Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar sponsorzakenados@gmail.com


Sporthal huren & Spelavond organiseren?

U kunt terecht in de ADOS hal, Roerdomp 1 in Hoorn. Bent u op zoek voor uw vrienden, collega’s, of familie naar een leuke locatie voor een sport-, spel- of activiteitenavond? In de sporthal (afm. zaalvoetbalveld) is er voldoende ruimte voor: Korfbal, handbal, zaalvoetbal, basketbal, volleybal (3 velden), badminton of andere sport- of spelactiviteiten. Hulp met het organiseren kunnen wij u bieden.
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de stichting Sporthal Lingeweg, contactpersoon de heer L. Griffioen, per e-mail info@adoshal.nl