Onderstaand een PDF met de verschillende roosters (scheidsrechters, zaaldiensten, kantinediensten en toezichthouders)

Roosters zaalseizoen 2021/2022

(19-11-2021)

Door alle corona regels is het ditmaal enorm ingewikkeld geworden om roosters te maken voor alle vrijwilligerstaken die we momenteel moeten vervullen.

Er zijn in ieder geval tot 3 december geen toeschouwers toegestaan op het complex, hierdoor hebben we ervoor gekozen om zoveel mogelijk ouders in te delen voor vrijwilligerstaken tijdens de wedstrijd van hun eigen kind. Dit betekent dan de ingedeelde ouders toch een gedeelte kunnen kijken tijdens hun vrijwilligerstaak. De roosters zijn daarom ook maar gemaakt tot midden februari. We maken begin januari (of eerder) de balans op om te kijken hoe de corona regels dan zijn en maken dan de roosters t/m het einde van het zaalseizoen.

De TC zal de eerste weekenden de toezichthouders rol vervullen. In de loop van het seizoen (indien nodig) worden hier ook ouders/spelers voor ingedeeld.

We hopen op jullie flexibiliteit. Als je niet kunt, dan graag onderling ruilen. Let op, wanneer je ingedeeld staat is het jouw verantwoording dat de taak ingevuld wordt.

Als er vragen zijn dan horen we dat graag.

Groet,
De Technische Commissie