Het bestuur wordt ondersteund bij de vele werkzaamheden en het organiseren van allerlei activiteiten door de volgende commissies:

De Kantinecommissie

Voorzitter: Yvonne
Leden: Eberhard, Annemieke, Hemmy
Contact? Mail naar yvonneaker@gmail.com

De Technische Commissie

De T.C. (Technische Commissie) is de commissie die alles coördineert rondom alle teams. Als taken heeft men o.a. het benaderen van trainers/coaches, het wedstrijdsecretariaat en het inplannen van de zaaldiensten. Jaarlijks vinden er ook teamgesprekken plaats, bij de jeugd worden hier de ouders bij betrokken in de vorm van een “koffie rondje” en vanaf de junioren zijn dit individuele of groepsgesprekken. De voorzitter van de T.C. is het eerste aanspreekpunt voor de selectie en de trainers/coaches van ADOS 1 en ADOS 2. Ook wanneer er problemen zijn binnen de teams dan is de T.C. het aanspreekpunt.

Voorzitter: Vacature
Leden: Andrea, Nathalie, Pippe, Sanne, Pascal en Nikki
Contact? Mail naar technischecommissieados@gmail.com

De Promotie, Propaganda, Redactie Commissie (PPRC)

Voorzitter: Vacature
Clubblad, Socials en website: Carinde
Vragen? Mail naar doorloperados@gmail.com

De NAC

De N.A.C. (Neven Activiteiten Commissie) houdt zich bezig met de feesten en (jeugd)activiteiten binnen de vereniging. Ieder seizoen organiseren zij leuke activiteiten, bijvoorbeeld filmavonden, zeskampen, schot toernooien, kerstfeest, sinterklaasfeest en de seizoensafsluiting.

Voorzitter: roulerend
Leden: Inge, Jeffrey, Zoë, Brenda, Gijs

Scheidsrechtercoördinator

Jan Hania
Contact? Mail naar j.hania@quicknet.nl