ADOS - kennismaken

Wilt u eerst kijken of korfbal de juiste sport voor u en/of uw kind(eren) is? Er zijn binnen Ados verschillende mogelijkheden om kennis te maken korfbal.

Proeflessen

U kunt altijd 3 weken gratis meedraaien met de reguliere trainingen. U hoeft zich hiervoor niet vooraf op te geven. De trainingstijden kunt u hier vinden. Wel willen wij u vragen om de meespeelbrief in te vullen en de eerste keer mee te nemen. U kunt deze brief afgeven aan de trainer.

Sportpas

Ados doet mee aan de Jeugdsportpas van de gemeente Hoorn. Via de jeugdsportpas heeft uw kind de mogelijkheid om in 6 weken kennis te maken met korfbal. De kosten hiervan zijn € 10,00. Inschrijven voor de jeugdsportpas kan op de volgende website:  https://www.sportpas.nl/hoorn/jeugdsportpas/home

Clinic

Heeft u als school, kinderopvang of andere organisatie interesse om met korfbal aan de slag te gaan? ADOS verzorgt op aanvraag clinics op locatie of bij ons op de vereniging (roerdomp 1 in de Kersenboogerd). Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar secretarisados@gmail.com

Spelletjesmiddag

Ieder jaar wordt in november een spelletjesmiddag gehouden voor groep 3/4 van de basisschool. Op deze middag kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met korfbal. Informatie over de spelletjesmiddag wordt verspreid via de basisscholen in Hoorn en omgeving. Informatie kan ook opgevraagd worden door een mailtje te sturen naar secretarisados@gmail.com.

Schoolkorfbaltoernooi

Ieder jaar wordt in het voorjaar het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd. Informatie over het schoolkorfbaltoernooi wordt verspreid via de basisscholen in Hoorn en omgeving. Meer informatie over schoolkorfbal is te vinden op http://school-korfbal.nl/.