Nieuws

Van de Beachcommissie in oprichting:

Korfbalvereniging ADOS en volleybalverenigingen Wham Wham en NIVO hebben onder de werktitel “BeacheninHOORN” een samenwerkingsverband opgezet om Beachkorfbal en Beachvolleybal in Hoorn een boost te geven.

Alhoewel de buitentemperatuur momenteel nog geen strandgevoel geeft worden wij er wel warm van. Een aantal weken geleden is namelijk de Gemeente Hoorn begonnen met de aanleg van het Beachcourt bij ADOS aan de Lingeweg in de Kersenboogerd. Doel is om begin april klaar te zijn, en feestelijk te openen.

De komende maanden zullen de drie verenigingen onderling nadere afspraken maken met elkaar en met de Gemeente over deze unieke samenwerking. Daarnaast gaan we ons voorbereiden op de start van het beachseizoen. Als Beachcommissie zien wij het al helemaal voor ons: Zonnetje, voetjes in het zand en spelen maar.

Meer weten, hou onze socials in de gaten of maak een praatje.

Groet,
Pascal Kraijer en Ernst Wijnands (ADOS)
Kees-Jan Woltjer en Judith Langerijs (NIVO)
Edwin van der Oord en Martin Siregar (Wham Wham)

Share

Comments are closed.