Nieuws

Beste ADOS-sers,

De afgelopen week zijn nieuwe Covid maatregelen aangekondigd, zoals jullie inmiddels vast wel weten raken deze ook ons als vereniging. Sinds afgelopen zaterdag gelden deze nieuwe maatregelen. Onderstaand de regels zoals die per direct ook voor ADOS gelden. Wanneer de maatregelen ertoe leiden dat je niet meer kan meedoen aan trainingen en/of wedstrijden willen wij jullie vragen dit direct door te geven aan de Technische Commissie (technischecommissieados@gmail.com).

Voor de controle van de QR-code gaan wij net als vorig seizoen weer werken met toezichthouders. Een schema hiervoor wordt z.s.m. gedeeld met jullie, om dit op te kunnen stellen zijn wij o.a. nog in afwachting op een definitief competitie programma vanuit de bond. Ook zullen wij faciliteren dat een controle zo eenvoudig mogelijk uitgevoerd kan worden.

Wedstrijden, trainingen en kantine
> Vanaf 18 jaar en ouder is een coronatestbewijs (QR code) verplicht om deel te kunnen nemen aan een wedstrijd en/of training of wanneer je naar een wedstrijd wilt kijken.
> Ouders en chauffeurs bij (jeugd)wedstrijden dienen ook een QR code te tonen.
> Om toegang te krijgen tot de kantine is de QR code ook nodig vanaf 18 jaar. De kantine sluit uiterlijk om 0.00 uur.
> Uitzondering op het moeten tonen van een QR code is er voor vrijwilligers zoals trainers, coaches, barpersoneel, zaaldienst en toezichthouders.
> Voor uitgebreide informatie hierover kunnen jullie terecht op https://www.knkv.nl/coronatoegangsbewijs-verplicht-in-sporthallen-en-zalen/

Basisregels voor iedereen
> Was vaak en goed uw handen.
> 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm uzelf en anderen in de samenleving.
> Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
> Zorg voor voldoende frisse lucht.


Namens het bestuur,
Pascal Kraijer

Share

Comments are closed.