Nieuws

Beste allemaal,

De eerste weekenden van de veldcompetitie hebben we gelukkig weer zoveel mogelijk kunnen genieten van onze sport. Lekker trainen, wedstrijden spelen en na afloop gezellig een drankje (of meer) doen. Helaas zijn er gisteravond nieuwe maatregelen aangekondigd waarbij er voor ADOS ook gevolgen zijn.

> De kantine is vanaf vandaag voor de komende drie weken volledig gesloten en ook is er geen publiek toegestaan bij de wedstrijden en trainingen. Dit betekent dat we na een training of wedstrijd gaan douchen of direct naar huis gaan, even blijven hangen zit er nu niet in.

> Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Bij thuiswedstrijden mogen ouders niet blijven kijken.

De komende weken zullen we de ontwikkelingen moeten afwachten maar ondertussen zijn we natuurlijk ook al bezig met de zaalcompetitie. De afgelopen week hebben wij al contact gezocht met de korfbalbond voor beschikbare info over de zaalcompetitie. Het antwoord was duidelijk, de competitie gaat gespeeld worden en eind september/begin oktober ontvangen we meer informatie. De maatregelen van gisteravond worden hier vast en zeker in meegenomen. Zodra er meer informatie volgt delen wij dit uiteraard direct met jullie! Zaterdag 7 november kunnen jullie alvast in de agenda blokken, dan spelen we allemaal oefenwedstrijden.

Wij willen jullie nogmaals attenderen om de eerder genomen maatregelen die op het complex gelden te respecteren en na te leven. Wanneer jullie vragen of opmerkingen hebben kunnen jullie hiermee bij ondergetekende terecht.

Hopelijk zien we elkaar weer snel langs het veld.

Namens het Bestuur.

Pascal Kraijer
Voorzitter

Share

Comments are closed.