Nieuws

Beste ADOS-sers 

Voor de leden t/m 18 jaar hadden wij vorige week al bekend gemaakt dat wij bezig waren om de trainingen z.s.m. weer te hervatten. Om weer te mogen gaan trainen was het verplicht een plan in dienen bij de Gemeente Hoorn waarin wij aangaven hoe we de richtlijnen van de overheid, het RIVM en NOC*NSF na zouden komen. Dit plan is vorige week ingediend en afgelopen maandagavond is dit goedgekeurd, we kunnen dus daadwerkelijk weer gaan trainen! 

Sinds vorige week zijn meerdere mensen druk bezig geweest om e.e.a. geregeld te krijgen. Via de mail, site, sociale media en WhatsApp zijn de regels gedeeld, het kan je dus eigenlijk niet ontgaan zijn. Ook op het complex hangen aanwijzingen en zijn er ouders die toezicht houden. De regels gelden voor-, tijdens en na de trainingen en gelden voor iedereen bij ADOS. Voor spelers, trainers en ouders/verzorgers zijn er verschillende richtlijnen. Neem alles goed door en denk verstandig na, dan kan er op een veilige manier weer lekker gekorfbald worden! Wanneer er vanuit de eerder benoemde instanties andere richtlijnen komen zullen wij dit waar noodzakelijk doorvoeren in onze regels. 

Speciale aandacht willen wij vragen voor de nieuwe kunstgrasvelden. Deze liggen er super mooi bij en dat willen wij graag zo houden! Het kunstgras is niet geschikt voor lange noppen en zijn nu per direct verboden. Tegenover de zijingang van de kantine zit een deur in het hekwerk, de materiaalkar kan hier met beleid goed doorheen. Kortom, wees zuinig op de spullen, spreek elkaar aan waar het niet goed gaat en eigenlijk nog beter, help elkaar! 

Héééél veel plezier met het korfballen! 

Namens het Bestuur en TC, 

Pascal Kraijer Voorzitter 

Share

Comments are closed.