Nieuws

Hier een up-date van de sodaklup.

Want op zaterdag 21/4 hebben wij een bingo-avond in de planning. Nu hebben wij al via verschillende kanalen dit verteld, gemeld, rondgebazuind… Helaas is de animo niet zo groot. En aangezien bingo spelen met 10 man niet echt leuk is, en wij hier toch wat voor moeten investeren, hebben wij besloten om de avond af te lasten. Dit vinden wij erg jammer. De bingo was onder andere bedoelt om weer wat geld in het laadje te krijgen voor het eindfeest. Misschien dat we dan op het eindfeest, nog een rondje doen (we hebben wel al wat prijsjes), maar dat horen jullie dan op tijd. Jammer, maar helaas!

Wat zit er dan nog in de soda-klup-koker?   Nou, op vrijdag 18 mei staat er nog een activiteit gepland voor de E-tjes. Ook daar gaan we eerst nog eens even horen, omdat dit de vrijdag is voor het Pinksterweekend. Dat lijkt ons dan ook niet zo handig. We gaan er eigenlijk vanuit, dat jullie allemaal mee gaan op kamp, dus vrijdag avond thuis zijn om je tas in te pakken en je tent te testen. We hebben dan ook een nieuwe datum gepland, en wel woensdagmiddag 16 mei. We gaan dan lekker een uurtje bowlen zonder vriendjes en vriendinnetjes, dus alleen met onze eigen E. We verwachten jullie om 15.30 uur bij de Huesmolen en daar mogen jullie dan om 17.30 uur weer opgehaald worden. Opgeven kan via de app of mail naar de Sodaklup (sodaklup@hotmail.com)

 

EINDFEESTEINDFEESTEINDFEESTEINDFEESTEINDFEESTEINDFEEST

Dan nog het eindfeest. De voorbereidingen zijn al in volle gang, en wij hebben al veel lol. Nu staat er als datum 16 Juni. Deze halen wij een week naar voren, omdat op zaterdag 2 Juni al de laatste wedstrijden worden gespeeld. Dan sluiten wij meteen aan,

DUS EINDFEEST…9JUNI !!

We hopen natuurlijk dat iedereen van de partij is! We houden nog ff geheim wat we gaan doen, maar als het rond is, zijn jullie de eersten die het horen!!

Groetjes van Monique en Isabella.

Share

Comments are closed.