Nieuws

Beste ADOS-leden,

Met dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen dat we informatie hebben gedeeld over de plaatsing van 42 zonnepanelen op het dak van de Adoshal in de eerste editie van het e-magazine van Puur Hoorn, gemeente Hoorn, afgelopen september.

Sinds september heeft Puur Hoorn een digitale kwartaalnieuwsbrief in de vorm van een online tijdschrift, een zogenaamd e-magazine. De nieuwsbrief informeert de gemeenteraad van Hoorn over wat Puur Hoorn tot nu toe gedaan heeft en wat we in de toekomst gaan doen. Daarnaast is het e- magazine bedoeld om bewustzijn over de duurzame mogelijkheden te vergroten. De link naar het e- magazine wordt ook gedeeld op de website en facebook van Puur Hoorn zodat alle geïnteresseerden het e-magazine kunnen lezen. De link vindt u hier: http://nieuws.puurhoorn.nl/puur-hoorn-sept-2017

In deze nieuwsbrief wordt beschreven welke duurzame initiatieven –die bijdragen aan een klimaatneutrale stad- zijn gestart en afgerond in de afgelopen maanden. Niet alleen vanuit de gemeente, maar ook vanuit de samenleving. In de eerste editie hebben we aandacht besteed aan de plaatsing van 42 zonnepanelen op jullie dak. Hierover hebben we een artikel geplaatst onder het tabblad “Hoornse Uitblinkers”.

We wilden jullie de link naar het definitieve product met jullie delen. Het e-magazine is openbaar, jullie zijn welkom om het e-magazine te delen met jullie volgers.

Share

Comments are closed.