Nieuws

Nieuws van de Sodaklup….

Afgelopen zaterdag, tijdens de oefenwedstrijd, was het weer zover. Onze jaarlijkse verloting.

Vrijdagavond waren Miranda en ik al in touw om alle spullen klaar te zetten. Mijn Sodaklup-maatje was helaas verhinderd, maar wat was ik blij met Miranda!!!! Het paste allemaal net op de tafels, zoveel prijzen hadden we.

Zaterdagochtend vroeg stonden Fenna en Ariël al klaar om de eerste lootjes te kunnen komen. Ze waren net klaar met hun Kangaroetraining.  Ariël liep direct al met 2 prijzen de deur uit en Fenne zou na het middagslaapje terugkomen om met een frisse blik te kunnen checken of ze ook daadwerkelijk iets gewonnen had. Ook zij had prijs!! Geweldig. De hoofdprijs van de kinderverloting werd ook dit jaar gewonnen door Jens. Hij ging met een boodschappenkarretje vol lekkers de deur uit. Gefeliciteerd Jens!!

Vanaf 11.30 uur begon de kantine vol te lopen en kregen Miranda en ik het erg druk. Kinderen “bijna” altijd prijs is natuurlijk fantastisch. Had je geen geluk met je lootje dan kreeg je een heerlijk snoepje. Voor de volwassen was het iets moeilijker gemaakt en daar bleven de prijzen ook nog wel even staan. Uiteindelijk bij de laatste wedstrijden gingen de prijzen vallen. De één na de ander won een prijs, maar de grote prijs, de boodschappenmand, bleef nog even staan. Uiteindelijk kwam Noëlle met haar 2 euro een laatste lootje halen en zij ging met deze mooie prijs naar huis. Noëlle, je moeder had het al voorspeld, van harte gefeliciteerd!!

De opbrengst van deze mooie dag was toch weer ruim 100 euro. Dit geld wordt weer besteed door de Sodaklup aan de jeugdactiviteiten. Het doel van de Sodaklup is om de kosten van de jeugdactiviteiten op nul te houden zodat er voor niemand een drempel is om aan deze activiteiten mee te doen. Iedereen dus hartelijk bedankt voor het kopen van de lootjes, wij zijn hier heel erg blij mee en uiteraard Miranda Kaats, heel erg bedankt dat je in wilde vallen voor Isabella!!

REISKOSTEN:

Er is nog een andere manier waarop u de jeugd kunt steunen: rijdt u af en toe voor het team van uw zoon of dochter en vindt u het geen probleem om de reiskosten niet te declareren maar de te schenken aan de Ados-jeugd? Geeft u dit dan even door aan de penningmeester (Brenda Jong) of anders aan de Sodaklup-dames, dan zorgen wij dat dit geld in het juiste potje komt. Wij zijn u er heel dankbaar voor!!!

Op 24 november is er een leuke klaverjas- en Keezavond bij Ados. Meldt je aan bij Annemieke Wit of anders bij ondergetekenden. Gezellig klaverjassen of Keezen onder het genot van lekkere hapjes, gemaakt door de kantinecommissie. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden, dus….doe gezellig mee!!

Op vrijdag 22 december staat dan nog de Kerstspecial op het programma voor de A, B en C. Houdt deze datum vrij want het belooft weer een heel gezellige en leuke avond te worden. Uitnodiging volgt!

Groetjes van Isabella en Monique

Share

Comments are closed.