Nieuws

Zoals jullie allemaal weten speelt ons 1ste dit zaalseizoen in de 1ste klasse. Dit brengt wat veranderingen met zich mee. Bijvoorbeeld dat zij spelen met zuivere speeltijd. De klok gaat hierdoor regelmatig stilgezet worden. Een wedstrijd duurt in principe 2x 25 minuten. Maar door de zuivere speeltijd kan de wedstrijd een stuk langer duren.

Daarnaast is er een jurytafel aanwezig tijdens de wedstrijden, hier zitten 3 mensen aan. Een juryvoorzitter, een tijdwaarnemer en iemand die schotklok bedient. Voor juryvoorzitter hebben Ellen de Vos en Yvonne Aker een cursus gevolgd. Dit mag niemand anders doen. De andere twee functies wel daarentegen.

Mocht je hier interesse in hebben, kun je contact opnemen met mij en kunnen we altijd eerst een keer oefenen om te kijken of je het wat vind.

 

Nog een verandering is dat de banken met de spelers onder de tribune zullen staan, dit omdat ze aan dezelfde kant als de jurytafel moeten staan.

Het is niet meer toegestaan om tijdens een wedstrijd van het 1ste de zaal in te komen en te kletsen met de “zaaldienst” zij moeten zich goed kunnen concentreren op de wedstrijd.

 

Als iemand hier nog vragen over heeft kun je met mij contact opnemen.

 

Groetjes Nikki van Riel

 

Share

Comments are closed.