Nieuws

Beste Ados-sers,

Na overleg hebben we besloten om, in ieder geval in de maand december, geen enkele wedstrijd te gaan spelen met onze teams. De belangrijkste redenen zijn de huidige maatregelen en het stijgende aantal positieve gevallen binnen de vereniging en onze tegenstanders in de afgelopen weken. Daarbij kunnen we nu niet trainen voor de wedstrijden en vinden wij daardoor het risico op blessures te groot.

Vanwege het wegvallen van de wedstrijden vervallen ook de geplande roosters voor de toezichthouders, zaaldiensten en kantinediensten in december. De komende week staat er een persconferentie gepland vanuit de overheid. Met die informatie gaat de korfbalbond ook informatie richting verenigingen verstrekken over het verdere verloop van de competitie. Zodra hier meer over bekend is informeren wij jullie uiteraard ook weer.

Wat gaan we wel doen?
Alle teams bieden we de mogelijkheid om te trainen op zaterdag. Op zaterdag 11 en zaterdag 18 december zal er getraind worden volgens onderstaand schema onder leiding van de vaste trainers. In de twee weekenden daarna vallen respectievelijk kerst en oud & nieuw, die zaterdagen is er dan ook geen trainen omdat de zaal dicht is. Let op: ook voor een training is een geldig QR bewijs nodig vanaf 18 jaar! Heb je deze niet of ben je maar één keer gevaccineerd dan kan je alleen trainen als je een toegangsbewijs hebt gekregen via Testenvoortoegang. Heb je dit niet dan kan je ook niet trainen en natuurlijk blijven de basismaatregelen van toepassing.

Bij vragen kunnen jullie je tot iemand van de TC (Sanne, Nathalie, Andrea, Nikki, Pippe of Pascal) richten.

We hopen op jullie medewerking en begrip. Hopelijk kunnen we in 2022 weer ‘normaal’ korfballen met z’n allen.

Namens de TC en bestuur

Share

Comments are closed.