Nieuws

Datum: donderdag 25 november 2021
Tijd: Inloop 20:00 uur, aanvang 20:15 uur
Locatie: ADOS kantine

Beste leden, ouders van jeugdleden, oud-leden en belangstellenden,

Nu de Covid maatregelen gedeeltelijk achter ons liggen zijn wij blij jullie weer uit te kunnen nodigen voor een “live” jaarvergadering. Donderdag 25 november staat om 20.00 uur de koffie klaar, om 20:15 uur start de vergadering. Tijdens de jaarvergadering nemen wij jullie mee in de ontwikkelingen binnen de vereniging.Ook is de jaarvergadering de plek om naar de toekomst te kijken. Samen met jullie willen wij bespreken welke koers te varen, waar we rekening mee dienen te houden en wat de gevolgen hiervan voor jou als lid of als ouder zijn. De volledige agenda ontvangen jullie voor de jaarvergadering van ons.
Wij hopen op een mooie opkomst, afberichten kunnen gestuurd worden naar secretarisados@gmail.com.
Namens het bestuur van ADOS

Let op: de jaarvergadering wordt gehouden binnen de gestelde Covid richtlijnen. Het tonen van een geldige QR-code is dan ook noodzakelijk.

Share

Comments are closed.