Nieuws

Hoi allemaal,

Eindelijk weer eens positief nieuws te melden rondom de trainingen! Nadat vorige week duidelijk is geworden dat de jeugdtrainingen zonder hele grote beperkingen kunnen plaatsvinden in de zaal zijn daarvoor nog enige maatregelen getroffen. Dit houdt in dat er vanaf dinsdag 10 november weer getraind kan worden volgens onderstaand schema.

DagtijdtrainerDag tijd trainer
A1Dinsdag20:05 – 21:05ChielDonderdag19:35 – 20:25Chiel
B1 Dinsdag 18:55 – 19:55LucDonderdag18:25-19:25Arjen
C1 Dinsdag 18:55-19:55Mirjam en CarindeDonderdag18:25 – 19:25Jeltje en Inge
F1 Zaterdag (wekelijks)10:00-11:00Hanna en Lysanne
KangaroesZaterdag (om de week10:00 – 10:30Sanne en Miike (stage)

Naast het trainingsschema ook weer een overzicht van toezichthouders waarbij blijft gelden, wanneer je niet kan graag zelf zorgen voor vervanging. Wat wij vragen van de toezichthouders hebben wij ook geprobeerd zo kort en bondig mogelijk op te schrijven.

Overzicht toezichthouders (ouders van….)

Dinsdag 10 november: Sharon en Tijn

Donderdag 12 november Ilse en Janina

Dinsdag 17 november Tamara en Nynke

Donderdag 19 november Dean en Manouk

Dinsdag 24 november Ramona en Selina

Donderdag 26 november Dominique en Ilse

Dinsdag 1 december Jesse en Jade

Donderdag 3 december Ashley en Yannick

Dinsdag 8 december Sharon en Nienke

Donderdag 10 december Ilse en Gijs

Dinsdag 15 december Jeltje en Elke

Donderdag 17 december Dean en Floortje

Taken en aandachtspunten voor de toezichthouders

  • Toezicht houden tijdens de volledige training van het betreffende team dat traint.
  • Gezondheidscheck uitvoeren voorafgaande aan de training, zie hiervoor ook Gezondheidscheck coronavirus​. Wanneer één van de vragen met ja wordt beantwoord moet die persoon direct het complex verlaten.
  • Zorgen dat kleedkamer 2 voor niets anders gebruikt wordt dan voor het in de zaal komen (looproute), het handen wassen en eventueel voor een toiletbezoek. Jassen, kleding en tassen mogen hier niet liggen, voor een oplossing hiervoor wordt nog gezocht.
  • Maximaal 5 minuten voor aanvang van de training zijn spelers aanwezig en na afloop dient men direct het complex te verlaten via de gang, dit houdt in buiten het hek van het complex.
  • Er op toezien dat materialen worden schoongemaakt na de training. Hiervoor zijn reinigingsmiddelen aanwezig en het laten schoonmaken is ook een taak voor de trainers.

Looproute

Zoals hierboven al te lezen is wordt kleedkamer 2 gebruikt als onderdeel van de looproute. Het mag dus niet worden gebruikt als kleedkamer! Wel mag men hier handen wassen en naar het toilet.In de zaal staan langs de muur van de kleedkamers banken om de schoenen te wisselen. De zaal wordt verlaten via de deur tussen kleedkamer 2 en 3.

Let op: deze looproute is afgestemd en hier mag niet van af worden geweken!

Uiteraard gelden de inmiddels bekende Corona maatregelen ook bij ADOS. Voor de senioren is het nog even geduld hebben maar het begin is er weer en de jeugdteams wensen wij weer veel plezier met de trainingen!

Namens het bestuur en de TC.

Pascal Kraijer

Voorzitter ADOS

Share

Comments are closed.