Nieuws

Corona-update: geen trainen

Beste ADOS-sers,
Na de persconferentie van afgelopen dinsdag is duidelijk geworden dat de veldcompetitie helaas stil ligt. De laatste weken hebben we veel contact gehad met zowel de korfbalbond als de gemeente over de mogelijkheden om het korfballen en de overige activiteiten zoveel mogelijk door te laten gaan. De afgelopen dagen zijn er, geheel logisch en ook fijn om de betrokkenheid te zien, bij ons veel vragen binnengekomen hierover. Op nog niet alle vragen hebben wij de antwoorden, wij vragen dus nog jullie geduld en informeren jullie echt zo spoedig mogelijk. Wel zijn we de plannen aan het maken en de acties aan het oppakken om hopelijk wel gewoon te kunnen blijven trainen, echter is dit ook nog onzeker. Ons uitgangspunt is in ieder geval dat de jeugd vanaf 27 oktober in de zaal kan gaan trainen. Een laatste update vanuit de bond kunnen jullie lezen op https://www.knkv.nl/update-coronamaatregelen-antwoorden-op-veel-gestelde-vragen/ .

Mochten we weer gaan trainen dan dienen er sowieso aanpassingen gedaan te worden op het complex. Alles bij elkaar nemende hebben we besloten dat er in de week van maandag 19 oktober helemaal niet getraind mag worden. Hopelijk kunnen we met jullie inzet en enthousiasme in ieder geval trainen en op termijn weer spelen in de zaal  😉💪!

Namens het Bestuur en de TC.

Pascal Kraijer,

Voorzitter

Share

Comments are closed.