Nieuws

Beste Adossers, Net voor de Kerstdagen hebben wij de definitieve planning en de laatste versie van de werktekening ontvangen voor de aanleg van onze nieuwe kunstgrasvelden. De volledige tekening hangt vanaf vandaag ook in de kantine en de planning is dat half maart de nieuwe velden worden opgeleverd. Aankomende maandag 13 januari wordt er gestart met de werkzaamheden. Tijdens de gehele periode dat de werkzaamheden worden uitgevoerd zijn er een stuk minder parkeerplaatsen beschikbaar zodat de aannemers voldoende werkruimte hebben. Het dringende verzoek aan (ouders van) leden is dan ook om het bezoek aan ADOS zoveel mogelijk per fiets of lopend te doen! Mocht je toch met de auto komen dan kan er geparkeerd worden op de beschikbare plaatsen of aan de overkant in de wijk. Tijdens de jaarvergadering komende dinsdag zal er een verdere toelichting worden gegeven op het doorlopen traject en kunnen eventuele vragen gesteld worden.

Share

Comments are closed.